Massamagrell incorpora a les seues dependències municipals a 13 beneficiaris de ‘La Dipu et Beca'

Dilluns, 05 Agost 2019 13:24 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 121 vegades

 

L'Ajuntament de Massamagrell ha incorporat a 13 joves del municipi, amb diferent experiència professional i acadèmica, per a treballar en àrees pertanyents a les institucions públiques del municipi.

 

Com cada any, les persones beneficiàries de les ajudes laborals i formatives de la Diputació de València, conegudes com ‘La Dipu et Beca’, treballaran en les dependències municipals durant el mes d'agost, realitzant les labors pròpies del personal funcionarial de l'ajuntament, mentre relacionades amb les seues aspiracions professionals i formació acadèmica.

 

Aquest programa compta amb una dotació de 7.129,33 euros, dels quals, 5200 euros els aporta la institució provincial, quedant la resta a costa de l'Ajuntament de Massamagrell.

 

“Formes als joves del municipi i donar-los el seu, en molts casos, primera experiència laboral, és una mostra del compromís d'aquest equip de govern amb la creació d'ocupació juvenil”, assegura l'alcalde de la localitat, Paco Gómez.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 05 Agost 2019 13:28

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.