Massamagrell inverteix 48.400 euros a remodelar els vestuaris del camp de futbol i de One Wall

Dilluns, 05 Agost 2019 13:36 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 96 vegades

L'Ajuntament de Massamagrell ha començat el procés de remodelació de les instal·lacions del One Wall, en concret de les condícies situades al Parc Diputació, els quals es destinaran a l'ús dels usuaris del pavelló municipal “One Wall” i dels vestuaris del camp de futbol, per un import total de 48.400 euros.

 

Els fons per a escometre l'obra provenen de la subvenció IFS de la Diputació de València (22.050 euros) i del propi Ajuntament de Massamagrell (26.350 euros) i estan destinats a millorar les instal·lacions esportives municipals. Tal com assenyala l'alcalde del municipi i regidor d'esports, Paco Gómez, “la remodelació d'aquestes instal·lacions esportives són una demanda dels veïns i veïnes de Massamagrell”.

 

En aquest cas, les actuacions que es començaran a prendre a cap des de l'Ajuntament de Massamagrell van destinades a la remodelació de dues de les instal·lacions esportives amb major afluència d'usuaris.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 05 Agost 2019 13:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.