Massamagrell expressa el seu agraïment als 12 joves de la Dipu et Beca

Divendres, 30 Agost 2019 12:10 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 114 vegades

Com cada any amb la finalització del mes d'agost, les persones beneficiàries del programa “La Dipu et Beca” culminen la seua labor professional en les àrees municipals en les quals se'ls ha destinat.

 

En el cas de Massamagrell, les i els 12 joves estudiants seleccionats per a formar part de l'edició del present any d'aquest programa, han exercit la seua activitat professional en àrees de l'ajuntament com a Alcaldia, Comerç, Informàtica, Secretaria (Notificació, Registre i Informació), Serveis Socials i Turisme.

 

“La joventut compte, entre els seus principals problemàtiques, amb la falta d'oportunitats laborals, valorem molt positivament iniciatives com aquesta de la Diputació de València perquè els nostres joves afigen experiència a la seua trajectòria professional i milloren les seues habilitats pràctiques en les disciplines en les quals es formen”, assegura la regidora de Joventut i Educació, Araceli Munera.

 

En paraules de l'alcalde, Paco Gómez: “Les persones beneficiàries d'aquest programa suposen una gran ajuda per al normal funcionament de l'activitat municipal durant el mes d'agost. Al mateix temps, contribueix a donar a joves del municipi la seua primera experiència professional i formativa, en concordança als seus estudis”.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 30 Agost 2019 12:16

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.