Massamagrell rep al primer pelegrí internacional que realitza a peu la “Ruta del Grial”

Dimecres, 18 Setembre 2019 10:31 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 90 vegades

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, el representant de l'ajuntament en l'Associació del Camí del Sant Grial, Jesús Gimeno i diferents membres de la corporació municipal, van rebre a Antonio Aiardi, jubilat italià que s'ha convertit en el primer pelegrí internacional a realitzar a peu la “Ruta del Grial”.

 

En una mostra de l'hospitalitat del municipi de Massamagrell, aquest pelegrí va pernoctar a casa d'un veí, podent haver-lo fet en els establiments hotelers existents en la zona.

 

Que Massamagrell siga l'última parada de la Ruta del Grial fins a arribar a la ciutat de València és una gran notícia per al municipi, fomentant l'arribada de pelegrins i reactivant el seu teixit econòmic-turístic, els dos objectius d'aquest projecte, impulsat per **Turisme Comunitat Valenciana.

 

“Prompte, el veïnat de Massamagrell coneixerà el nou projecte en el qual, com a ajuntament, estem treballant al costat de l'organisme de la Generalitat Valenciana destinat a la política turística, Turisme GVA i que serà molt beneficiós per al municipi”, ha assegurat Gómez.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 18 Setembre 2019 10:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.