Massamagrell reuneix i dinamitza el grup de treball sobre transparència pública

Dimecres, 16 Octubre 2019 12:13 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 205 vegades

En el marc de les activitats relatives al Projecte de Transparència Pública 2019 de l'Ajuntament de Massamagrell divendres passat, 11 d'octubre van tenir lloc una sèrie de reunions grupals de treball amb el personal funcionarial de l'Ajuntament encarregat d'editar i supervisar el Portal de Transparència.

 

Per a això es va convocar al personal de les àrees de Secretaria, Personal, Urbanisme, Intervenció, Alcaldia i Contractació i se'ls va instruir en aquells indicadors de millora que des de l'Ajuntament s'han d'emprendre segons el que es disposa per les lleis de transparència i informació pública que regeixen aquest projecte, i de la voluntat de l'actual equip de govern a avançar en aquest projecte de Govern Obert.

 

En paraules de la regidora de Govern Obert, Raquel Gómez: "El projecte de Massamagrell Obert va néixer de la necessitat d'"airejar" "i "obrir les portes" del consistori per a donar l'oportunitat d'opinar a les seues veïnes i veïns i que el percebessen com un ens transparent".

 

Per part seua, l'Alcalde Paco Gómez "agraeix a tots els funcionaris de l'Ajuntament el seu compromís i actitud enfront d'aquest projecte que ara compleix 4 anys".

 

El projecte de Transparència Pública 2019 està subvencionat parcialment per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 16 Octubre 2019 12:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.