Massamagrell realitza una campanya de conscienciació sobre la velocitat en zones urbanes

Dilluns, 11 Novembre 2019 12:58 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 283 vegades

Amb el principal objectiu de conscienciar a les persones conductores de vehicles a motor, s'ha realitzat a Massamagrell una campanya de control de velocitat de vehicles en les principals vies d'aquesta població.

 

El resultat ha sigut de més de 500 vehicles controlats, dels quals el 91’34% circulava dins del límit de velocitat, mentre un 8’66% infringia els límits de velocitat.

 

El Cap de la Policia Local, Antonio Luzón ha destacat “la importància de realitzar campanyes informatives de seguretat viària en tots els seus àmbits i nivells socials”.

 

“Els agents han informat els conductors de la infracció comesa, de les tràgiques conseqüències que pot ocasionar l'excés de velocitat, i de l'especial conscienciació que totes les persones hem de tenir en compartir l'ús de les vies públiques”, afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Damián Crespo.

 

L'alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha destacat que “els conductors han agraït la informació i no haver sigut denunciats, ja que aquestes infraccions poden arribar a costar 6 punts del permís de conduir i fins a 600 euros, i fins i tot poden arribar a ser un delicte que suposa pena de presó i pèrdua del permís de conduir”.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 11 Novembre 2019 13:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.