Massamagrell contracta a 3 persones desocupades majors de 30 anys a través del programa EMCORP

Dilluns, 02 Desembre 2019 16:29 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 181 vegades

En el marc del programa EMCORP del Servei Públic d'ocupació de la Generalitat, LABORA, l'Ajuntament de Massamagrell ha procedit a la contractació de 3 persones desocupades majors de 30 anys, que exerciran el seu labora professional en dependències del consistori durant els pròxims 6 mesos. 

 

Aquesta contractació, dotada amb 37.287,56 euros per part de LABORA, permet a l'ajuntament incorporar a les seues dependències a persones desocupades, ja que manca, per si mateix, de mecanismes de contractació propis. Les persones contractades s'ocuparan, una del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) de Serveis Socials, la segona realitzarà funcions de manteniment en el Centre Cultural i la tercera reforçarà el departament de contractació de l'ajuntament.   

 

En paraules de l'alcalde de la localitat, Paco Gómez “Celebramos la recepció d'aquesta mena de subvencions ja que ens permeten contractar a gent del poble que estan en situació de desocupació, malgrat no tindre competències en matèria d'ocupació, des del govern de Massamagrell fem tots els esforços possibles per acollir-nos a programes com aquest”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dilluns, 02 Desembre 2019 16:31

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.