Massamagrell presenta les parelles que participaran al IV Voluntariatat pel Valencià

Dilluns, 13 Gener 2020 16:05 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 191 vegades

Les persones que es van inscriure com a aprenents al programa de "Voluntariat pel Valencià" de Massamagrell, que dóna inici la 4a edició al municipi, ja s'han conegut amb les seues parelles, persones voluntàries amb coneixements en valencià que volen ajudar al fet que altres veïnes i veïns aprenguen. El programa consta d'una hora d'aprenentatge mitjançant la conversació durant 10 setmanes.

 

Organitzat per l'Ajuntament de Massamagrell a través d'AVIVA, l'òrgan municipal de normalització lingüística, aquest programa és, en paraules de la regidora de cultura, Araceli Munera, "Un canal més informal que els estudis reglats, que facilita l'aprenentatge mitjançant el contacte interpersonal. Les persones voluntàries, a més, compten amb eines per tal d'entaular conversació com un registre de temes de conversació amb un llistat paraules en valencià per a dinamitzar-la".

 

L'alcalde de la localitat, Paco Gómez, reivindica que "En aquesta quarta edició, continuem fomentant aquesta iniciativa d'aprenentatge en la qual, jo mateix, he participat dos anys, servint-me per a millorar notablement el meu ús diari del valencià".

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.