La biblioteca de Massamagrell premia a les persones més lectores

Dilluns, 20 Gener 2020 15:57 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 93 vegades

Divendres passat va tindre lloc, a la Biblioteca Pública de Massamagrell, el lliurament de premis a les persones més lectores en 2019 per part de l'ajuntament.

 

Aquests guardons s'han entregat a les persones que més llibres han tret de la xarxa d'exemplars de la qual disposa la biblioteca de Massamagrell, tant si es van fer el carnet en aquesta o bé en qualsevol altra biblioteca de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública.

 

L'equip de la biblioteca ha recalcat el perfecte estat dels llibres prestats als usuaris i ha agraït les donacions que reben cada dia.

 

En paraules de la regidora de Biblioteca, Araceli Munera, “És una nota molt positiva l'alta afluència de veïnes i veïns de Massamagrell a la nostra xarxa de llibres municipal, l'augment del consum de cultura sempre ho és, per això, des de la regidoria, s'han impulsat per primera vegada aquests premis i a causa de l'èxit, es repetiran”.

 

L'alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha destacat que aquest tipus de premis “Fomenten el reconeixement a la nostra ciutadania per la seua dedicació personal a la cultura i l'enriquiment personal”.

 

Les premiades han sigut:

 

Premi adult:

·       Carmen Climente Martínez

 

·       Vicenta Santamaría Beltrán

 

Premi infantil:

·       Inés Teruel López

 

·       Pablo Garibo Alcaina

 

Premi juvenil:

·       M.ª Belén Rodríguez de Lima

 

·       Paula Gil Gómez

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 20 Gener 2020 15:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.