Massamagrell més present que mai en Fitur

Dimecres, 22 Gener 2020 13:38 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 183 vegades

La Fira Internacional de Turisme és una de les cites imprescindibles per als municipis i regions d'Espanya que desitgen promocionar els seus atractius i oferta turística davant el món i, per quart any consecutiu, Massamagrell està present, aquesta vegada més que mai.

 

En aquesta edició de FITUR, l'Ajuntament de Massamagrell, representat per l'alcalde de la localitat i regidor de Turisme, Paco Gómez, compta amb presència dual: En primer lloc, en l'estand de la Comunitat Valenciana, on es repartiran al públic díptics sobre els atractius turístics de Massamagrell en el marc de la “Ruta del Grial” i, en segon lloc, amb l'estàtua en honor de la Ruta al seu pas pel municipi, realitzada per l'artista local Antonio Peris Carbonell enguany.

 

A Madrid, s'estan mantenint reunions molt productives amb agències turístiques especialitzades per a concertar excursions turístiques i gastronòmiques a Massamagrell, la qual cosa tindrà un impacte econòmic directe en la localitat quan es materialitzen els acords.

 

En paraules de Gómez: “Massamagrell compta amb un atractiu turístic remarcable que el converteix en un municipi d'obligada visita a la província de València. Una persona que s'acoste al nostre poble pot gaudir de la naturalesa amb nostra Marjal al costat de la platja, pot xopar-se de cultura i història si visita la nostra Església Parroquial, construïda en el segle XVIII i antiga catedral de tota la comarca de l'Horta Nord, pot contemplar l'estàtua del Pare Luis Amigó, conèixer les obres pictòriques de Martínez Beneyto a la seua casa-museu i passejar per un dels nostres edificis més antic, el Convent Caputxí de Santa María Magdalena, que data de 1597. Massamagrell és, a més, un poble alegre i acollidor, on les festes són un punt molt important en la nostra cultura, ja siguen nostres falles, la Setmana Santa o les Festes Fundacionals de juliol i les Festes Majors de Setembre. A més, si d'alguna cosa ens sentim enormement orgullosos, és del gran nombre d'esportistes, homes i dones, d'alt nivell que exportem, especialment en l'esport tradicional valencià: La Pilota.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 22 Gener 2020 13:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.