Massamagrell lliura les seues beques d'excel·lència a l'alumnat del municipi amb millors notes

Divendres, 31 Gener 2020 14:45 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 270 vegades

Ahir, en el Centre Cultural de Massamagrell, va tenir lloc el lliurament de les beques excel·lència. Com cada any, l'ajuntament reconeix a l'alumnat d'ESO, Batxillerat i Cicle Mitjà d'FP amb un expedient igual o superior al 8.

 

En el cas de l'ESO, s'han lliurat 10 beques, 8 per a l'alumnat de l'IES i 2 per a l'alumnat del Sagrada Família. Respecte a les beques de Batxillerat i Cicle Mitjà, 8 s'han lliurat a alumnat de Batxillerat i 2 a l'alumnat de Cicle Mitjà. Totes les persones becades en aquesta modalitat estudien en l'IES Massamagrell. La dotació d'aquestes beques és de 300 euros cadascuna.

 

La regidora d'Educació, Araceli Munera, ha destacat que “Aquestes beques suposen una inversió de 6.000 euros en una àrea tan crucial com és l'educació”.

 

Per part seua, l'alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha assenyalat que “L'aposta per al pròxim curs és que tot l'alumnat de Massamagrell dispose d'un xec escolar de 60 euros per a la compra de material, com ja ho fa l'alumnat de primària. A més, creem dues partides noves, una de 10.000 euros per a crear les nostres pròpies beques formatives de pràctiques remunerades per l'ajuntament i una altra amb 25.000 euros per a beques de transport a les persones estudiants. De la mateixa manera, augmentem les beques universals per a guarderies amb una dotació de 40.000 euros. En total, més de 230.000 euros invertits a garantir el dret bàsic que és l'educació, supeditats a l'aprovació per la resta dels grups municipals del pressupost municipal”.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 31 Gener 2020 14:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.