Massamagrell va implementar una campanya de control de velocitat en el nucli urbà del municipi

Dimarts, 11 Febrer 2020 12:42 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 104 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Després de la campanya de conscienciació ciutadana sobre la velocitat al volant en les zones urbanes de Massamagrell, divendres passat, 7 de febrer, es van realitzar controls en els trams més problemàtics del municipi, aquesta vegada amb sancions contemplades en cas d'infracció.

 

Dels més de 600 vehicles controlats, el 82’48% han respectat el límit velocitat, mentre que el 17’52% el van infringir en alguns dels trams on es van instal·lar els radars. Cal destacar dos infractors que van circular a més de 90 km/hora en zones limitades a 50km/hora, generant un clar risc per a la seguretat viària i per als vianants.

 

L'inspector de la Policia Local de Massamagrell va recalcar que “Aquesta campanya no tenia una intenció recaptatòria ni sancionadora, sinó principalment un objectiu de conscienciació de la ciutadania en matèria de seguretat viària i dels riscos que comporta circular a velocitats elevades en nuclis urbans com el de Massamagrell”.

 

El regidor de seguretat ciutadana, Damián Crespo, va destacar que “L'equip de govern de Massamagrell busca, com una de les seues prioritats en matèria de seguretat, millorar la seguretat viària en el nucli urbà del nostre poble, amb una pretensió de conscienciar al veïnat”.

 

“Vaig poder seguir de prop el desenvolupament d'aquesta campanya al costat de la policia local i em causa una gran satisfacció el grau de conscienciació de la nostra ciutadania, que en la seua gran majoria va respectar els límits de velocitat en els trams urbans. A més, l'equip de govern està estudiant la instal·lació de zones limitades a 30 km/hora a Massamagrell.”, va assenyalar l'alcalde de la localitat, Paco Gómez.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dimarts, 11 Febrer 2020 12:44