El Ministeri reconeix la implicació de Massamagrell en el foment de la mobilitat sostenible

Dimecres, 04 Març 2020 10:43 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 73 vegades

La campanya de mobilitat sostenible que l'Ajuntament de Massamagrell realitza els últims anys en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, que es basa en la gratuïtat del transport públic en el municipi durant un dia, amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania dels avantatges del seu ús respecte a mitjans com el vehicle privat, ha sigut reconeguda per part del Ministeri de Transició Ecològica del Govern d'Espanya, juntament amb la “Implicació de Massamagrell en el foment de la mobilitat sostenible”.

 

En paraules de la regidora de Medi Ambient i Urbanisme, Raquel Gómez: “Aquest tipus de reconeixements encoratgen al nostre equip de govern a continuar en aquesta línia de treball, com fem amb iniciatives ambicioses com la implementació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Massamagrell, en fase de recollida d'opinions ciutadanes”.

 

Per part seua, l'alcalde de la localitat, Paco Gómez, va voler destacar que “Massamagrell és un municipi que aposta per les noves polítiques públiques que posen al medi ambient en el centre, és un honor que el Ministeri de Transició Ecològica reconega els esforços que aquest govern empra a fer de Massamagrell un municipi més sostenible”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 04 Març 2020 10:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.