Massamagrell ajorna o suspén els esdeveniments públics en el municipi pel coronavirus

Dijous, 12 Març 2020 18:39 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 105 vegades

Ahir, després de l'anunci de la Generalitat Valenciana sobre la suspensió de les Falles, l'Ajuntament de Massamagrell va mantindre una reunió extraordinària amb representants de les set comissions falleres del municipi, en la qual se'ls va informar de la revocació de les concessions (ampliació d'horaris, decibels, etc.) realitzades amb vista a les festes falleres.

 

De la mateixa manera, l'equip de govern ha estat en contacte permanent i fluid amb els càrrecs de portaveu dels diferents grups polítics del consistori i, hui, ha tingut lloc la signatura del Decret pel qual se suspenen o ajornen:

· Autoritzacions d'actes fallers programats.

· Actes de pública concurrència socioculturals, esportius i festius a Massamagrell.

 

L'alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha volgut traslladar: “Un missatge de tranquil·litat, civisme i compromís a tota la ciutadania de Massamagrell, a la qual inste que s'informen exclusivament a través de les fonts d'informació oficials i que seguisquen fefaentment les recomanacions de les autoritats sanitàries”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 12 Març 2020 18:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.