Massamagrell tanca al trànsit la seua zona de entrenúclis per a afavorir els passejos i l'esport individual

Dijous, 07 Mai 2020 16:22 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 77 vegades

L'Ajuntament de Massamagrell ha convertit en zona de vianants, a partir de hui, la zona compresa entre els nuclis de població de Massamagrell i el Barri de la Magdalena amb l'objectiu d'afavorir els passejos de la ciutadania i la pràctica d'esport individual en les franges horàries permeses per l'Ordre Ministerial que regula les mesures d'alleujament del confinament.

 

Per a això, s'han barrat els accessos amb cotxe en la zona on es troben la central de Policia Local i l'IES Massamagrell i s'ha senyalitzat el sòl per a indicar que les persones han de transitar el seu costat dret per a pujar de Massamagrell cap al Barri i, per a baixar del Barri a Massamagrell, també pel seu flanc dret.

 

En paraules de l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: "Aquesta mesura s'ha pres amb l'objectiu d'ampliar les vies per al passeig i exercici individual del veïnat, augmentant, per tant, les distàncies entre les persones, tan importants en aquests moments. Des de l'ajuntament, continuem valorant la conversió en zona de vianants de més àrees del municipi a aquest efecte".

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 07 Mai 2020 16:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.