El Mercat Municipal de Massamagrell rep més de 600 clients en el dia de la seua reobertura

Dimarts, 12 Mai 2020 16:40 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 72 vegades

En el marc de l'inici de la desescalada a Espanya, els mercats de Massamagrell comencen la seua reobertura. Hui ha inaugurat aquesta nova etapa, en la qual únicament es venen al públic productes d'alimentació i primera necessitat, el mercat ambulant situat en la Plaça Campanar. El mercat obrirà cada dimarts i dissabte, i dijous que ve, li tocarà el torn al mercat de la Plaça Immaculada. A partir d'este moment, cada dijous obrirà la venda al públic també de 9h a 13h.

 

Per a poder realitzar aquesta obertura de manera que la seguretat higiènica i la salut pública queden garantides, l'Ajuntament de Massamagrell ha implementat una sèrie de mesures de cara a l'entrada de clients com el control del compliment dels 2 metres de distància física entre venedors i clients, el límit temporal de permanència en el recinte com a mecanisme per a evitar els famosos "rogles" i la prohibició expressa al públic de tocar els aliments o productes a la venda.

 

De la mateixa manera, efectius de Protecció Civil i Policia Local de Massamagrell han controlat durant tot el matí l'únic accés al recinte, subministrant gel hidroalcohòlic a cada persona que accedia i una màscara, en cas de no disposar d'ella, i vetlant pel compliment de les mesures de seguretat. Al tancament del mercat a les 13:00h del dia de hui, s'havien registrat 613 persones que, seguint els controls adequats, havien accedit al recinte per a realitzar les seues compres.

 

En paraules del responsable de comerç i mercats i alcalde de la localitat, Paco Gómez: "Amb l'inici de la desescalada, s'inicien també algunes activitats econòmiques, absolutament necessàries per a la vida de moltes famílies i per a reactivar el nostre comerç local. Queden molts passos per donar, però és una gran notícia que el teixit econòmic de Massamagrell comence a reactivar-se, la ciutadania i els comerciants el necessiten".

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 12 Mai 2020 16:42

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.