Massamagrell rebrà 56.000 € del SEPE per a realitzar contractacions de treballadors agrícoles

Dijous, 14 Mai 2020 16:52 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 58 vegades

L'Ajuntament de Massamagrell ha sigut notificat hui de la recepció d'una subvenció del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per valor de 56.011 euros per a la contractació de persones treballadores per a realitzar activitats agrícoles.

 

La contractació d'aquestes persones treballadores, com en anys anteriors, serà per a realitzar aquestes activitats en els mesos de juliol, agost i setembre.

 

El procediment per a la presentació de sol·licituds i els terminis administratius seran anunciats i comunicats pròximament.

 

En paraules del regidor d'Ocupació i alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: "Com a Ajuntament no tenim les competències directes en matèria d'ocupació, per això, subvencions com aquesta última que hem rebut del SEPE per a la contractació de persones per a fer treballs agrícoles, són sempre una bona notícia perquè suposaran que, com a mínim 20 persones puguen treballar amb nosaltres almenys uns mesos,".

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 14 Mai 2020 16:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.