Massamagrell compra aliments no peribles per a complementar les donacions ciutadanes a la campanya de Càritas

Dimarts, 26 Mai 2020 15:36 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 52 vegades

En el marc de la campanya de donacions organitzada per Càritas Parroquial Massamagrell, iniciada fa unes setmanes, l'Ajuntament de Massamagrell ha volgut complementar l'elevat volum de donacions ciutadanes d'aliments no peribles amb la compra d'aquest tipus d'aliments per valor de 1.200 euros i la seua donació a Càritas per a la seua posterior distribució entre les persones més vulnerables.

 

Entre els productes donats per l'adquisició de l'ajuntament destaquen aliments com l'oli, pasta, tonyina, llentilles, cigrons, cacau, sucre i productes de primera necessitat com a gel i paper higiènic.

 

Des de Càritas Parroquial, el rector local Sr. Blas Sales, s'ha mostrat agraït amb les nombroses mostres de generositat per part de la ciutadania de Massamagrell.

 

En paraules de l'alcalde de la localitat, Paco Gómez: "Des del principi vam defensar la idea que, en la mesura que siga possible, no anàvem a deixar a ningú arrere. M'agradaria agrair la solidaritat demostrada pel poble de Massamagrell amb les seues donacions i destacar que aquesta donació complementària de 1.200 euros per part de l'ajuntament es recolza en el bloc d'ajudes d'emergència social dinamitzades des del consistori, que han suposat més de 70.000 euros des de l'inici de l'Estat d'Alarma. També agrair la labor de Protecció Civil que han anat casa per casa aquests dies, a la gent que ens ho requeria, per a recollir aqueixes aportacions per als més necessitats".

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 26 Mai 2020 15:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.