Massamagrell aprova l'exempció de l'impost de terrasses a l'hostaleria del municipi fins a 2021

Divendres, 29 Mai 2020 13:01 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 300 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El ple de l'Ajuntament de Massamagrell, en sessió telemàtica celebrada dimecres passat 27 de maig, va aprovar per unanimitat la proposta de l'exempció de l'impost de terrasses als bars i locals de Massamagrell fins a l'any 2021. Aquesta exempció tindrà efectes des de la seua aprovació definitiva, una vegada passats els 30 dies de publicació en el BOP, sempre que no es presenten reclamacions, i estarà vigent fins al 31 de desembre de 2020.

 

De la mateixa manera, es procedirà a la devolució de la part proporcional dels mesos de març, abril i maig sobre el qual ja hagen abonat a causa de la no utilització de les terrasses en els bars.

 

En paraules del regidor de comerç i alcalde de la localitat, Paco Gómez: "Continuem treballant per no deixar a ningú arrere i transitar la senda de la recuperació econòmica de la mà del nostre teixit empresarial i comercial. Aquesta exempció, proposta en el ple per l'equip de govern, i aprovada per unanimitat, suposarà un alleujament per al nostre sector hostaler."

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 29 Mai 2020 13:03