Massamagrell reforça el seu compromís contra la violència de gènere

Dilluns, 15 Juny 2020 09:30 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 68 vegades

El BOE publica el conveni signat entre l'Ajuntament de Massamagrell i el Ministeri d'Interior, a través de la Secretaria d'Estat de Seguretat. Un conveni en el qual es comprometen a reforçar les mesures de protecció a les víctimes de violència de gènere, a través d'una adequada coordinació de les actuacions entre l'Administració General de l'Estat i de les Entitats Locals, amb la finalitat de prevenir i evitar riscos de noves agressions.

 

Dins d'aquest context, un dels pilars del conveni és l'elaboració i actualització d'un registre amb la informació que permeta realitzar un seguiment individualitzat de les circumstàncies d'aquestes víctimes i de l'evolució del risc en què es troben.

 

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, destaca la importància de signar aquest conveni "ja que ens permet continuar treballant en una de les prioritats de l'equip de govern, que no és una altra que erradicar la violència de gènere i continuar avançant per a aconseguir la igualtat total entre homes i dones".

 

Per part seua, Araceli Munera, regidora d'igualtat del municipi, indica que "a l'Ajuntament de Massamagrell tenim el ferm compromís de continuar avançant, any rere any, a adoptar diferents polítiques de gènere per a poder aconseguir el nostre objectiu".

 

La signatura d'aquest conveni, que naix del Pacte d'Estat contra la violència de gènere, suposa un augment en la inversió en el municipi per a continuar lluitant contra aquesta greu problemàtica social i la duració del mateix és de quatre anys, amb la possibilitat de prorrogar fins a quatre anys addicionals.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dilluns, 15 Juny 2020 09:36

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.