Massamagrell impulsa l'expedició de certificats electrònics durant el confinament

Dilluns, 29 Juny 2020 13:59 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 37 vegades

Si hi ha un element clau en les relacions entre ciutadania i les administracions locals durant l'Estat d'Alarma, aquest ha sigut l'expedició de certificats electrònics perquè la ciutadania poguera realitzar tràmits tan necessaris com sol·licitar ajudes, moratòries d'hipoteques o qualsevol altre procediment administratiu.


Per aquest motiu, l'Ajuntament de Massamagrell va reforçar significativament el personal administratiu destinat a aquesta funció, la qual cosa ha tingut com a resultat que, des de la declaració de l'Estat d'Alarma, s'han expedit 512 certificats digitals a les veïnes i veïns del municipi. Aquest servei a distància es va compaginar, a més, amb serveis presencials a través de cita prèvia per a les persones que no pogueren ser ateses de manera telemàtica o telefònica.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, va destacar: "La nostra prioritat des del primer moment en l'àmbit dels serveis a la ciutadania ha sigut facilitar l'accessibilitat i l'autonomia del veïnat a l'hora de realitzar tràmits administratius, d'ací la millora del departament d'expedició de certificats".

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 29 Juny 2020 14:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.