Massamagrell anuncia les persones guanyadores dels XIII Premis 'Vila de Massamagrell'

Dimarts, 30 Juny 2020 16:13 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 106 vegades

Des de fa ja 13 anys, durant les Festes Fundacionals de Massamagrell s'entreguen els guardones ‘Vila de Massamagrell’ a les personalitats o entitats destacades. Enguany, en plena pandèmia de la Covid19, els guardons s'han concedit en agraïment a col·lectius que han treballat en primera línia en els moments més durs.      

 

En primer lloc, el premi a un mitjà de comunicació es concedirà a l'equip de València Extra.      

 

En segon lloc, el guardó destinat a una entitat local es concedirà a Protecció Civil de Massamagrell, en agraïment a la seua incessant labor durant tot l'Estat d'Alarma realitzant funcions com portar medicaments de les farmàcies als domicilis, repartir material escolar i supervisat les mesures de seguretat en el mercat ambulant,  així com altres activitats com felicitar els aniversaris al veïnat en els moments de confinament més estricte.      

 

En tercer lloc, el distintiu dirigit a una institució es concedirà ex aequo a la Policia Local de Massamagrell, la Guàrdia Civil i la Unitat Militar d'Emergències (UME), ja que les tres institucions han dirigit les labors d'ordre públic a Massamagrell en els moments més difícils.      

 

El premi que reconeix a una persona per la seua trajectòria, es concedirà, també ex aequo, a tres col·lectius: La xarxa de màscares solidàries, els agricultors que van col·laborar en les tasques de desinfecció de la via pública i les persones que van col·laborar en el subministrament d'aliments al costat de Càritas Parroquial de Massamagrell.  

 

El lliurament dels guardons tindrà lloc el dijous, 16 de juliol en el Centre Cultural, sent l'única activitat que es realitze dins de les Festes Fundacionals de Massamagrell.      

 

Finalment, l'Ajuntament concedirà, a títol pòstum, distincions a Don Blas Sales, rector de l'Església de Sant Joan Evangelista durant 13 anys i Don Enrique Senent, regidor a l'Ajuntament de Massamagrell, que han mort recentment.    

 

En paraules de l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “Enguany, l'extraordinari del que hem viscut ens fa no poder entregar guardons a persones individuals, perquè molts han sigut els que han treballat, braç a braç, per a ajudar en els pitjors moments. Per això, hem decidit que l'únic acte de les Festes Fundacionals, el lliurament de distintius, es convertisca en un homenatge als col·lectius que tant han donat de si mateixos durant els pitjors moments de la pandèmia i a Don Blas i Don Enrique, dos ciutadans destacats de Massamagrell que ens han deixat molt recentment. El meu reconeixement, agraïment i homenatge a tots ells.”  

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 30 Juny 2020 16:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.