Massamagrell incorpora a trenta persones desocupades per a la realització de tasques agrícoles durant l'estiu

Dimarts, 07 Juliol 2020 12:16 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 127 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com ve ocorrent en els mesos d'estiu des de fa uns anys, a través d'una subvenció, fruit d'un conveni de col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació (SEPE) i fons europeus, l'Ajuntament de Massamagrell procedeix a realitzar contractacions de persones en situació de desocupació per a la realització de treballs agrícoles durant els tres mesos de l'estiu.     

 

En aquesta ocasió, s'efectuaran trenta contractacions de personal, dividits en dos grups, que faran les tasques en períodes d'un mes i mig cadascun. L'import total de la subvenció que percep l'ajuntament per a escometre les contractacions i els subseqüents salaris de les persones treballadores ascendeix als 61.946,46 euros. Les persones seleccionades per als llocs de treball van rebre ahir, de part de l'alcalde, una recepció en dependències municipals acompanyada d'un curs de prevenció sobre mesures de seguretat en temps de Covid19.      

 

Des d'ahir, aquestes persones ja es dediquen a temes referents a neteja agrícola, desbrossament d'herba, camins rurals, reforma de vials, entre altres tasques, i que ajudaran a les labors de condicionament de les zones on ha proliferat la vegetació en aquests mesos de pandèmia al no haver-se pogut realitzar actuacions a causa de les restriccions pròpies de l'Estat d'Alarma.    

 

En paraules del regidor d'ocupació i alcalde de la localitat, Paco Gómez: “La nostra política és treballar incansablement per a rebre el major nombre possible de subvencions d'institucions públiques, com és el cas d'aquesta del SEPE, per a poder actuar en matèria d'economia, obres públiques i, com en aquest cas, ocupació. Per això, aquest tipus d'accions són més que benvingudes, ja que ens ajuden a incorporar a veïnes i veïns a l'activitat laboral en temps tan difícils com aquests que ens ha tocat travessar”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 07 Juliol 2020 12:17