El programa 'Activa't' contra l'assetjament i l'absentisme escolar de Massamagrell, guardonat per la FEMP

Dijous, 09 Juliol 2020 16:42 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 129 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Hui, 9 de juliol, a través de videoconferència, representants de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) han celebrat la V Jornada de Bones Pràctiques en la prevenció i intervenció enfront de l'absentisme i assetjament escolar. En aquesta jornada, s'han donat a conéixer els municipis guanyadors dels guardons entregats per la FEMP, entre els quals està el programa “Activa't, promoció de la convivència escolar”, impulsat per la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Massamagrell.

 

La regidora de Serveis Socials, Nina Sepúlveda, ha declarat: “Agraïm a la Comissió Avaluadora de la FEMP que haja concedit la distinció al nostre projecte, així com a l'equip municipal d'educadores socials pel seu treball en aquest projecte i a l'IES de Massamagrell per la seua col·laboració. Aquest ambiciós projecte és fruit de molta faena col·lectiva i aquest reconeixement a nivell nacional és un gran incentiu per a continuar fent passos”.

 

En paraules de l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “És un vertader orgull rebre un reconeixement a nivell nacional de tanta importància com aquest de la FEMP i, a més, tenint en compte la transcendència de l'assumpte que aborda, ja que l'educació és una prioritat per a aquest equip de govern i lluitar contra l'absentisme i el bullying és un compromís al qual les nostres polítiques educatives s'obliguen”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 09 Juliol 2020 16:44