Massamagrell realitzarà un segon repartiment de mascaretes a la ciutadania

Dilluns, 13 Juliol 2020 09:54 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 131 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Davant la situació de pandèmia actual, l'Ajuntament de Massamagrell ha treballat per garantir la seguretat higienicosanitària de la ciutadania del municipi, implementant diferents mesures i, fa uns mesos, realitzant un repartiment massiu de màscares homologades a la població en una compra centralitzada realitzada per la Mancomunitat de l'Horta Nord.       

 

Ara, en la situació de Nova Normalitat en la qual toca conviure amb el virus, les màscares es converteixen en un element fonamental per al dia a dia de la ciutadania. És per això que l'Ajuntament de Massamagrell ha efectuat una nova compra de màscares homologades i reutilitzables (fins a 10 rentades), aquesta vegada amb fons propis, que procedirà a repartir la setmana que ve a tot el veïnat empadronat.      

 

Les diferencia entre el primer repartiment i aquesta segona campanya de distribució seran dues: La primera, que l'ajuntament comptarà amb màscares de menor grandària (infantils), perquè puguen ser emprades per xiquetes i xiquets menors de 14 anys. La segona diferència serà la forma del repartiment: El lliurament de les màscares no serà a domicili, sinó que serà l'ajuntament el que dictamine els punts i horaris de recollida als quals les persones hauran d'acudir i on (zones), i prèvia identificació, se'ls farà lliurament de les màscares que pertoquen al seu domicili, seguint el procediment de distribució per empadronament.       

 

Per això, que acudisca a recollir les màscares una sola persona que convisca en l'habitatge, serà suficient per a rebre el lot corresponent a aqueix domicili.      

 

L'alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha volgut destacar “el compromís de l'ajuntament amb la seguretat sanitària en aquests temps que ens ha tocat viure, garantint que es continuarà treballant per a intentar pal·liar els efectes d'aquesta pandèmia a Massamagrell”.ell”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 13 Juliol 2020 09:56