Massamagrell lliura les seues XIII distincions 'Vila de Massamagrell'

Dilluns, 20 Juliol 2020 10:07 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 123 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb les mesures de seguretat, higiene, distància interpersonal i aforament pertinents, ahir va tindre lloc el lliurament dels XIII Distincions ‘Vila de Massamagrell’ en el Centre Cultural.   

 

En aquesta gala, carregada d'emotivitat, els guardons van voler reconéixer a col·lectius que han treballat en primera línia en els pitjors moments de la pandèmia oferint el seu treball a la societat i a l'ajuda a les persones més vulnerables, així com a dues figures públiques de Massamagrell mortes recentment, Don Blas Sales i Don Enrique Senent, als qui se'ls van entregar sengles guardons de manera pòstuma.    

 

Llista de guardonats:  

Distinció al mitjà de comunicació: Equip de València Extra

 

Distinció a entitat local: Protecció Civil de Massamagrell

 

Distinció a la institució: Ex aequo entre la Policia Local de Massamagrell, la comandància de la Guàrdia Civil a Massamagrell i la Unitat Militar d'Emergències (UME)  .

 

Distinció a la trajectòria d'una persona: Ex aequo entre les integrants de la Xarxa de Màscares Solidàries, els agricultors que van col·laborar en les tasques de desinfecció del municipi i les persones que, al costat de Càritas Parroquial, van col·laborar en la recol·lecció d'aliments per a les persones més necessitades.  

 

Dues distincions pòstumes a Don Blas Sales, rector de l'Església de Sant Joan Evangelista durant 13 anys i a Don Enrique Senent, regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Massamagrell, durant més de 21 anys, tots dos morts recentment.      

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez va declarar: “Ha sigut una gala molt emotiva, malgrat que, per motius de seguretat sanitària intrínsecs a la situació de pandèmia que travessem, no ha pogut ser l'homenatge popular multitudinari que els col·lectius i persones guardonades mereixen.  Vull agrair, de nou, a tots els col·lectius als quals hem distingit, el seu treball, lliurament i tenacitat per no deixar a ningú arrere en els pitjors moments que hem viscut. Finalment, vull recordar les figures de Don Blas Sales i Enrique Senent, que van dedicar al nostre poble una gran part de les seues vides. Mai els oblidarem”.  

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 20 Juliol 2020 10:12