La Policia Local de Massamagrell salva la vida d'un bebé de 17 mesos per la seua ràpida actuació

Divendres, 31 Juliol 2020 13:36 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 169 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Anit, la Policia Local de Massamagrell va atendre una anomenada al 112 a les 22:30h en la qual s'alertava de l'ennuegada d'un bebé de 17 mesos en un habitatge del municipi. Els agents, que van acudir ràpidament al domicili, li van practicar al bebé, en estat d'ofegament, la maniobra ‘Dechoker’, que va provocar una reposada positiva en el xiquet, que va acabar recuperant un quadre respiratori normal, malgrat la qual cosa va ser traslladat per precaució a l'hospital per seguretat.       

 

El Cap Accidental de la Policia Local de Massamagrell, Pepe Ferrer, va destacar que “Els agents, arran dels protocols d'actuació per a situacions com aquesta, van saber respondre amb rapidesa i professionalitat davant l'emergència, practicant al xiquet la maniobra respiratòria més adequada per a la seua situació. Ens alegrem enormement del resultat”.      

 

En paraules de l'alcaldessa de la localitat en funcions, Araceli Munera: “És una boníssima notícia que la prestesa en l'actuació dels nostres policies locals hagen posat un final feliç a aquesta història, evitant que acabara en tragèdia. En nom del poble de Massamagrell i de la mateixa manera que els pares del xiquet, els agraïsc encaridament la seua labor. Per això, l'ajuntament tramitarà un agraïment oficial als agents participants”.  

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 31 Juliol 2020 13:37