L'Ajuntament de Massamagrell oferirà, per primera vegada, ajudes de 60€ en material escolar per a l'alumnat d'ESO

Dimarts, 06 Octubre 2020 16:40 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 375 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha aprovat la concessió d'ajudes per a la compra de material escolar destinades a l'alumnat d'ESO. La proposta de l'equip de govern en el Ple va comptar amb el suport de tots els grups polítics i va ser aprovada de manera unànime.

 

Per primera vegada en el municipi, els alumnes i alumnes de secundària podran sol·licitar aquesta ajuda dotada amb una quantia de 60 euros, de la mateixa manera que ja el disfruta l'alumnat d'infantil i primària des de fa anys, sumant així un total de 55.000€ destinats a cobrir ajudes de material escolar.

 

"La nostra finalitat ha sigut que aquesta ajuda arribe a més ciutadania atenent així les necessitats de les famílies més vulnerables. En aquest cas, el sector de la població que es pot beneficiar és molt ampli i de gran importància: els menors, i per descomptat, les seues famílies" ha manifestat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Segons ha explicat la regidora d'Educació, Araceli Munera, "més de 1.100 escolars d'infantil i primària ja s'estan beneficiant d'aquesta ajuda des de fa diversos cursos, per la qual cosa véiem necessari incloure a l'alumnat d'ESO".

 

Des de l'Ajuntament s'ha informat que durant les pròximes setmanes es donaran a conéixer els terminis i requisits per a sol·licitar aquestes ajudes.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 06 Octubre 2020 16:42