L'Ajuntament de Massamagrell convoca als grups de treball de transparència

Dimarts, 20 Octubre 2020 15:56 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 102 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell, en el marc de l'Estratègia de creació i difusió del nou Portal de Transparència, ha convocat determinades taules de treball de caràcter intern, amb la finalitat de conéixer les febleses de l'actual plataforma d'informació pública, així com identificar aquells aspectes a millorar de cara al disseny i creació del pròxim Portal.

 

A aquestes reunions, han assistit tant l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez Laserna; com la regidora de Govern Obert, Raquel Gómez Laserna; a més del personal especialitzat en transparència de la consultora encarregada del projecte, i el funcionariat responsable de la gestió i supervisió de la informació allotjada en el programa de diferents àrees que conformen el consistori: Secretaria d'Alcaldia, Personal, Urbanisme, Secretaria General, Intervenció i Contractació.

 

Durant les diferents trobades, les persones allí reunides van dialogar entorn a l'esdevenir de la iniciativa, van compartir les seues opinions i suggeriments respecte a les característiques del futur Portal de Transparència i van consensuar una sèrie d'accions a fi de millorar la seua accessibilitat, senzillesa i estructuració.

 

En paraules de l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez Laserna: “per a l'Equip de Govern local, la promoció i garantia de la transparència pública, el dret d'accés a la informació governamental i la rendició de comptes han constituït, des del començament de la legislatura, principis rectors de tota l'activitat consistorial, perquè totes elles s'erigeixen com a forces dinamitzadores de la legitimitat i qualitat democràtica del consistori”.

 

Per part seua, la regidora de Govern Obert, Raquel Gómez Laserna, ha destacat “l'enorme compromís mostrat per totes les persones participants en les taules de treball. Aprofite per a agrair i posar en valor tots els esforços realitzats fins hui per part de la plantilla al servei de l'Ajuntament que, en conjunt, estan permetent fer de Massamagrell un poble més obert i transparent”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell