L'Ajuntament de Massamagrell realitza un projecte formatiu dirigit a la inserció soci-laboral de dones

Dimarts, 27 Octubre 2020 16:20 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 128 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha realitzat un projecte formatiu dirigit a dones a la recerca de creixement personal i apoderament. L'objectiu d'aquest projecte ha sigut dotar de competències i habilitats al col·lectiu de dones que formen part del programa de renda valenciana d'inclusió per a millorar la seua inserció soci-laboral.

 

El curs, que va finalitzar la setmana passada amb el lliurament dels diplomes per part de l'alcalde de Massamagrell i la regidora d'igualtat, ha tingut una duració de sis setmanes i ha comptat amb la participació de 36 dones.

 

Les alumnes s'han distribuït en quatre grups diferents de nou participants cadascun, i han rebut un total de 24 hores de formació en les quals s'han realitzat sessions d'autoconeixement, benestar emocional, confiança i valors per a afrontar les noves oportunitats en l'àmbit soci-laboral, així com tallers sobre elaboració del currículum i la preparació d'entrevistes de treball.

 

L'Alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, comenta “hem invertit més de 9.000 euros en aquest projecte. És fonamental que les institucions públiques col·laboren activament en la formació i l'apoderament dels col·lectius més vulnerables per a reduir les desigualtats socials i millorar l'ocupabilitat, especialment en aquests temps difícils que estem vivint a causa de Covid-19”.

 

D'altra banda, la regidora d'igualtat, Araceli Munera, explica “un dels aspectes que aconsegueixen aquests projectes, i que al meu parer és dels més importants, és el fet que creen una xarxa de dones amb situacions semblants que poden consolidar una relació i ajudar-se les unes a les altres”.

 

Aquest curs és un pas més encaminat a dotar a la ciutadania de les eines necessàries per a garantir la qualitat de vida, combatent l'exclusió i la vulnerabilitat social.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell