L'Ajuntament de Massamagrell llança el II Baròmetre Municipal de Qualitat dels Serveis Públics

Dilluns, 02 Novembre 2020 15:51 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 60 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell convida a la seua ciutadania a participar, per segona vegada, en la gestió pública local mitjançant l'emplenament del II Baròmetre Municipal de Qualitat dels Serveis Públics de Massamagrell, el qual es trobarà disponible per al veïnatge entre els dies 9 i 22 de novembre de 2020.

 

Aquest qüestionari, dissenyat per la consultora especialitzada en Govern Obert, EQUÀLITAT, participació i igualtat, permetrà conéixer la percepció de la població respecte al funcionament dels serveis públics dispensats des del consistori, així com el grau de coneixement i satisfacció ciutadana pel que concerneix l'actuació de la Corporació Municipal i càrrecs electes de la localitat.

 

Les principals conclusions de l'II Baròmetre Municipal de Qualitat dels Serveis Públics de Massamagrell es recolliran a manera d'informe, publicat en el Portal "Massamagrell Participa", permetent valorar l'actual situació dels serveis municipals i identificar les seues possibles deficiències i aspectes a millorar, tot això a fi de millorar l'atenció brindada a la ciutadania des de la principal institució pública local.

 

"Aquesta actuació s'emmarca dins de les accions de Participació Ciutadana de Massamagrell 2020, que compten amb el suport de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica", explica la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

 

"Convidem a tota la ciutadania a involucrar-se en la mesura més gran possible en la millora del municipi, dedicant uns minuts del seu temps en l'emplenament d'aquest qüestionari", afig l'Alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

El II Baròmetre Municipal de Qualitat de Serveis Públics de Massamagrell, es troba disponible en el Portal "Massamagrell Participa".

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 02 Novembre 2020 15:54