Massamagrell entrega els premis del II Concurs de Microrelats de la Biblioteca Pública Municipal

Dijous, 19 Novembre 2020 09:47 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 40 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dimarts 17 de novembre, l'Ajuntament de Massamagrell va fer el lliurament de premis del II Concurs de Microrelats de la Biblioteca Pública Municipal, un concurs que es realitza el 24 d'octubre amb motiu del Dia de la Biblioteca a través de perfil de Facebook de la Biblioteca Municipal.

 

Les persones participants van tindre un termini de 24 hores per a deixar el seu microrelat que parlara de llibres, lectures o biblioteques, d'un màxim de 100 paraules, a través d'un comentari en la publicació destacada.

 

Del total de 33 relats, el jurat, format pel personal de la Biblioteca de Massamagrell i del Centre Cultural, va triar a 10 finalistes que van ser: "Sin título", de Trini Calas; El libro inquieto, de Montse Gude; El lector empedernido, de Amelia Jiménez; Inmune, de Ana Martínez; Doble vida, de Pepe Sanchis; El virus, de Rafa Sastre; Buenas migas de Marcela Zaborskyj; Lazos, de Marisa Martínez; Leyendo que es gerundio, de Begoña Bolaños; i "Sin título", de Francisco Caballero.

 

Finalment el tercer premi de concurs va ser per a Lazos, de Marisa Martínez; en segon lloc va quedar Leyendo que es gerundio, de Begoña Bolaños; i el guanyador va ser "Sin título", de Francisco Caballero.

 

La participació del concurs enguany ha augmentat respecte a la de l'any passat, sent 33 els escrits de veïns i veïnes de Massamagrell, davant un total de 21 relats del 2019.

 

"Gràcies a totes les persones que han participat en aquesta segona edició, i enhorabona especialment als finalistes i els guanyadors. A través d'aquest concurs es busca recollir la creativitat de la ciutadania del nostre poble, al mateix temps que es fomenta l'escriptura", expressa l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

"Enguany, a conseqüència de l'especial situació sanitària provocada per la Covid-19, el recital dels textos finalistes no es va poder fer de manera presencial, però es va fer a través d'un vídeo en el qual eixien els mateixos participants recitant-lo", ha comentat la regidora de Biblioteca, Araceli Munera.

 

Quan existisquen diverses edicions del concurs, l'Ajuntament pretén editar un llibre on es recullen alguns d'ells i queden com a part del patrimoni cultural del veïnat de Massamagrell.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 19 Novembre 2020 09:51