Massamagrell inicia la seua campanya preventiva de neteja i inspecció de les xarxes de clavegueram

Dilluns, 25 Gener 2021 15:25 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 129 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell, en coordinació amb Global Omnium/Aigües de València, ha iniciat les tasques de neteja d'embornals, pous i col·lectors del municipi a fi de previndre la incidència de les precipitacions torrencials que puguen afectar la xarxa de clavegueram municipal.      

 

El projecte ha sigut coordinat pels professionals de l'empresa concessionària i de l'ajuntament, per a materialitzar el pla anual de neteja i inspecció preventiva de les xarxes de clavegueram, emprant per a això els millors equips tècnics més ben adaptats a les característiques i particularitats del municipi.    

 

“Treballem de manera conjunta i coordinada per a ser el més efectius possibles i donar una bona solució. No obstant això, en els últims anys hem vist episodis de fort vent i pluges torrencials més abundants, que poden generar un altre tipus de danys inevitables”, comenta l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.    

 

“La xarxa hidràulica del municipi supera els 74 quilòmetres de longitud i la de clavegueram 53. Estem fent aquests treballs de neteja perquè en cas que arriben pluges torrencials, estiguem preparats per a afrontar la situació i els desguassos permeten evacuar l'aigua perfectament” explica la regidora d'Urbanisme, Raquel Gómez.    

 

Massamagrell compta amb una tecnologia d'avantguarda que garanteix una gestió eficient dels seus recursos hídrics, i a més, a través de l'aplicació “Aigua Mòbil Clients” de Global Omnium/Aigües de València, els usuaris i usuàries poden accedir als serveis i donar avís d'una avaria, consultar el gràfic diari de consums, o localitzar l'oficina més pròxima. 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell