Massamagrell aprova la suspensió de la taxa de les terrasses per a 2021

Divendres, 29 Gener 2021 10:20 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 174 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En el ple del dimecres 27 de gener, Massamagrell va aprovar la suspensió de la taxa d'ocupació de terrasses dels establiments hostalers situats en el municipi, una proposta de l'Equip de Govern, que va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics. A causa de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, el sector hostaler està sent un dels més afectats, i el consistori ha decidit prendre aquesta mesura.

 

L'Ajuntament de Massamagrell, ja va prendre mesures sobre aquest tema en 2020. El mes de novembre passat es va anunciar la devolució de la taxa a aquelles persones que havien efectuat el pagament de tot l'any. Una quantitat total de 5.326 euros, corresponents als mesos entre març i desembre.

 

“L'any passat, també vam contemplar disminuir la quota de cara a enguany, modificant així l'Ordenança Reguladora de la Taxa per utilització privativa o l'aprofitament especial del domini públic local, taules i cadires per a 2021. Però vista la situació actual i les noves restriccions, hem pensat a modificar aquesta ordenança, ja que el més honest i correcte és la suspensió completa”, ha explicat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Segons mostra l'expedient, no s'exigiran les tarifes corresponents a l'ocupació de la via pública amb taules i cadires amb finalitats lucratius per a aquelles ocupacions iguals o inferiors a 50 metres quadrats. Per a ocupacions que superen els 50 metres quadrats, s'aplicarà la tarifa vigent a la superfície que excedisca dels citats 50 metres quadrats.

 

L'anunci estarà exposat en el Tauler d'anuncis de l'ajuntament, en el BOP i en un diari de major difusió de la província, a l'efecte de que els interessats examinen l'expedient i puguen presentar les reclamacions que estimen oportunes. En cas que aquestes no existisquen, s'entendran definitivament aprovades les modificacions. I una vegada es faça la seua publicació íntegra en el BOP, serà aplicable des de l'endemà.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 29 Gener 2021 10:23