Massamagrell sol·licita a l'IVACE més de 200.000 euros per a la millora i modernització del Polígon Bobalar

Dilluns, 01 Febrer 2021 10:05 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 174 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Massamagrell continua treballant per a ajudar el teixit empresarial, industrial i comercial del municipi amb l’objectiu de pal·liar els greus efectes que està implicant la situació sanitària actual, a causa de la COVID-19. Per aquest motiu, des del Govern municipal s’ha sol·licitat a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), una ajuda de 216.804,30 €, amb l’objectiu de millorar, modernitzar i ampliar les infraestructures i serveis en el Polígon Industrial Bobalar Sector 1.

 

El projecte naix com el resultat d’una anàlisi de la situació en la qual es troba el Polígon Industrial Bobalar, en el qual s’han recollit les manques i deficiències que presenta actualment.

 

L’objectiu del projecte és donar resposta a les necessitats actuals del polígon per a la millora, modernització i la dotació d’infraestructura i serveis que actualment es troben desfasats i/o que són imprescindibles per a millorar la competitivitat de les empreses instal·lades així com les futures que s’implanten, de manera que es millore l’enclavament industrial per a evitar l’èxode d’empreses a altres polígons fora del terme municipal i el reclam de noves.

 

Els objectius proposats: millora de la competitivitat de les empreses instal·lades i les futures, millora de la identificació dels espais del polígon industrial; augment de la seguretat viària mitjançant operacions de millora de fermes, tant de trànsit rodat com per als vianants i aparcaments; millora de l’eficiència energètica de la instal·lació d’enllumenat públic existent i augment de la seguretat en el polígon mitjançant la instal·lació de CCTV a fi de prevenir i controlar possibles accions inapropiades.

 

Per a aconseguir aquests objectius, l’Ajuntament de Massamagrell realitzarà les següents accions: Instal·lació de circuit tancat de televisió amb cobertura global al polígon, connectat a la Policia Local; Substitució il·luminat públic exterior per il·luminació LED; reasfaltat de vials, reposició de paviment de vorera i reparació del paviment de les zones d’estacionament de vehicles; Instal·lació de directoris d’empreses amb identificació d’aquestes, els carrers i les zones verdes.

 

Aquestes actuacions permetran corregir les deficiències actuals aconseguint una millora permetent el desenvolupament de l’activitat industrial en condicions de seguretat.

 

Així mateix permetrà que les empreses puguen ser identificades amb facilitat i per tant millorar la seua competitivitat, de la mateixa manera que es redueix l’impacte mediambiental i consum apostant per solucions més sostenibles i eficients.

 

Aquesta proposta presentada per l’equip de govern va ser aprovada en el ple del passat dimecres per unanimitat de tots els grups.

 

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha destacat que “és fonamental que fem costat a un dels sectors econòmics que millor estan aguantant aquesta crisi i que, a més, està ajudant a mantenir la nostra economia a flotació”.

 

Gómez, a més, ha assenyalat “aquestes accions venen emmarcades en la línia que estem seguint des d’aquesta corporació per a continuar millorant Massamagrell a través de les obres i inversions realitzades des de l’Ajuntament en col·laboració amb diferents entitats públiques, tant autonòmiques com provincials”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell