Massamagrell llança la XII edició del Concurs de Cartells per al Dia Internacional de la Dona

Dimarts, 02 Febrer 2021 10:49 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 134 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, l'Ajuntament de Massamagrell, ha convocat la XII edició del Concurs de Cartells. Un concurs, que a partir d'enguany passarà a dir-se “Concurs de Cartells Carmen Tamarit”, en honor a una de les seues creadores i impulsores, Carmen Tamarit, treballadora d'Igualtat i psicopedagoga a l'Ajuntament de Massamagrell, morta en 2020.

 

“Amb el consentiment dels seus familiars, hem volgut fer un homenatge a nostra volguda Carmen Tamarit, una de les creadores i impulsores d'aquest concurs de cartells, Carmen Tamarit, treballadora d'Igualtat i psicopedagoga a l'Ajuntament de Massamagrell, que desgraciadament ens va deixar en 2020”, ha comentat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Podran participar en aquest concurs, de manera individual o col·lectiva, totes les persones “artistes plàstics” que ho desitgen, o qualsevol altra persona aficionada que així ho considere, independentment que pertanga o no al municipi de Massamagrell.

 

El concurs va començar enfocat a treballs realitzats amb pintura, però en les últimes edicions també s'han acceptat treballs realitzats amb tècniques digitals. A més, les bases del concurs s'han adaptat a les circumstàncies actuals, i els treballs es presentaran a través de correu electrònic.

 

Un dels requisits, és que el disseny continga d'alguna manera la frase “Massamasclisme, Massamagrell pel feminisme”, ja siga formant part de la composició del mateix disseny o simplement escrita en aquest.

 

“Es concediran dos premis. Un premi popular valorat en 200 euros, que serà elegit mitjançant votació de la ciutadania, i un altre premi valorat en 350 euros, que serà atorgat per un jurat expert, valorant el valor creatiu i innovador, la qualitat artística i tècnica, i la perspectiva de gènere i feminista. Com a novetat, el jurat comptarà amb una agent d'igualtat, i 5 punts sobre 15, serà la valoració sobre la perspectiva de gènere i feminista”, aclareix la regidora d'Igualtat, Araceli Munera.

 

Les persones interessades a participar poden trobar les bases del concurs en la pàgina web de l'Ajuntament de Massamagrell, i podran presentar els seus treballs fins al 18 de febrer a través de correu electrònic.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dimarts, 02 Febrer 2021 10:50