Massamagrell millora la pintura viària dels seus carrers

Divendres, 16 abril 2021 13:36 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 42 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb la finalitat de millorar la visualització dels senyals viaris, l'Ajuntament de Massamagrell està repintant els stops, cedisca al pas i passos de vianants dels carrers del municipi, per a aconseguir una correcta visualització tant per a vehicles com per a vianants.

 

Els treballs els està duent a terme una empresa local especialitzada en senyalitzacions. Al llarg d'aquests dies, la ciutadania de Massamagrell ja ha pogut comprovar els resultats en zones com l'avinguda de València, el carrer Museros, el carrer Progrés i l'avinguda Verge del Rosari.

 

Les actuacions continuen amb el condicionament als carrers Serreta, avinguda Nàquera, avinguda Serra fins a carrer Oest, carrer Mestre Gómez Gorriz, avinguda Magdalena i carrer Joan Fuster. A més els accessos als col·legis, l'institut, l'ambulatori, parcs, nusos del Raval, avinguda Major, plaça Europa i N5, entre altres.

 

“La seguretat de la nostra ciutadania és un dels pilars fonamentals de les nostres accions. És per això que créiem necessari invertir a millorar les condicions d'alguns senyals viaris, ja que és un bé comú” han sigut les paraules de l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

El pressupost, entre metres lineals de pintura i altres necessitats, ascendeix fins a una quantitat màxima d'11.570,25 euros amb l'IVA exclòs, que amb l'IVA calculat a una mena del 21% per import de 2.429,75 euros, fa una inversió total de 14.000 euros.

 

“Aquest repintat viari és una de les mostres del nostre compromís amb el municipi i amb la ciutadania. La nostra obligació és detectar les necessitats i sempre millorar-les en la mesura que siga possible” ha comentat Damián Crespo, regidor responsable dels Serveis Municipals.

 

Amb aquesta actuació sobre seguretat viària, Massamagrell continua millorant les condicions del municipi.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 16 abril 2021 13:37