Massamagrell posa en marxa la nova base de la SAMU

Dimarts, 20 abril 2021 16:33 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 92 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquest matí la Directora Econòmica del Servei d'Emergències Sanitàries, Rosa Ruiz, ha visitat Massamagrell per a conéixer la nova base d'operacions de la SAMU que estarà operativa les 24 hores del dia.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, juntament amb gran part de la corporació municipal, l'ha acompanyada en aquesta visita per a mostrar-li els resultats de l'obra que va començar el mes de desembre passat, i amb les quals s'ha adequat aquest ampli espai, situat en la segona planta del centre mèdic auxiliar del Barri de la Magdalena.

 

“Comptem amb un total de 54 bases en tota la Comunitat Valenciana, i decidim que aquesta fora una després de detectar la incidència de pacients que existeix en aquesta zona” ha explicat Ruiz.

 

Segons comenta l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, "ens alegra haver finalitzat les reformes pertinents i que aquesta base puga posar-se en marxa en breu. D'aquesta manera es podrà donar una resposta més immediata als veïns i veïnes que necessiten aquesta atenció”.

 

“Des de l'Ajuntament hem aportat el local i ens hem encarregat de la seua adequació, invertint en això un total de 48.400 euros. Per part seua, la Conselleria de Sanitat posarà l'equipament i s'encarregarà de les despeses de subministrament i de neteja”, ha assenyalat la regidora d'Urbanisme, Raquel Gómez.

 

Al principi aquest espai s'anava adequar per a dirigir-lo a reunions de les associacions del Barri de la Magdalena, però a causa de la necessitat de situar una base de la SAMU en la zona, es va decidir canviar la seua finalitat. Des del consistori asseguren que amb el romanent de tresoreria, aquest mateix any es realitzarà la segona fase d'adequació del local i llavors les associacions comptaran amb l'espai previst.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 20 abril 2021 16:34