Massamagrell acollirà Fòrum Connecta Labora el pròxim 6 maig

Dimecres, 21 abril 2021 16:43 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 163 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massamagrell ha estat el municipi triat per a acollir el pròxim 6 de maig el Fòrum Connecta Labora que organitza la Generalitat Valenciana al costat del Consorci Pactem Nord, que donarà l'oportunitat a aquelles persones en busca de treball de conèixer noves eines i millorar les seves habilitats per a la inserció laboral. 

 

El Fòrum es realitzarà en el Centre Cultural del municipi, situat en el Passeig Rei En Jaume, des de les nou del matí fins a les tres de la vesprada, i encara que es realitzarà de forma presencial, també s'emetrà virtualment per a aquelles persones que prefereixen seguir-ho des de la distància.

 

En aquesta jornada comptarà amb la participació d'empreses oferents d'ocupació i una taula rodona. I al llarg del seu desenvolupament les persones assistents podran aprendre sobre les últimes tècniques de cerca d'ocupació, coneixeran tots els serveis de Labora que estan a la disposició de la ciutadania, i es prepararan per a afrontar millor una entrevista de treball.

 

“Aquest fòrum permetrà connectar a persones de diferents edats i perfils amb empreses de la zona. La finalitat és acostar els serveis públics per a l'ocupació i que tant empreses privades com persones en busca de treball es beneficien de les eines que ofereixen els serveis públics”, ha assenyalat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Per a l'assistència al Fòrum Connecta Labora es requereix inscripció prèvia en la plataforma de Labora https://connectalabora.com/foro-21-ca-maig2021-massamagrell.html

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 21 abril 2021 16:44