Massamagrell fa lliurament dels Premis Millors Lectors 2020

Divendres, 23 abril 2021 09:25 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 251 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell va realitzar el dimecres 21 d'abril, el lliurament dels II Premis Millors Lectors, en un acte que va tindre lloc a les 17.30 hores a la Sala de Conferències del Centre Cultural davant l'única presència de les persones premiades.

 

El criteri per a distingir a les persones mereixedores d'aquests premis es basa en els qui més llibres han prestat de la Biblioteca Municipal de Massamagrell en aquest últim any.

 

Amb aquest bon motiu, des de la biblioteca s'ha decidit premiar en la categoria adulta en primer lloc, Vicenta Santamaría Beltrán amb 121 llibres prestats, i en segon lloc a Natalia Salvador Andreu amb 108 llibres trets. En la categoria infantil a Daniel Alós Moreno amb 73 llibres trets, i a Elisa Zhu Lin amb 43 llibres trets. I finalment, en la categoria juvenil a Pablo Jesús López Alcalá amb 59 llibres trets, i a Mª Belén Rodríguez de Lima amb 46 llibres trets.

 

“L'incentiu a la cultura i el foment per la lectura mai estaran de més, busquem que la ciutadania tinga ganes de saber i ganes d'aprendre” han sigut les paraules de l'alcalde, Paco Gómez.

 

“La finalitat d'aquesta mena d'accions, amb premis culturals, és avivar la flama de la curiositat per entendre el món, i animar a la ciutadania al fet que consulte la quantitat d'exemplars disponibles que ofereix la nostra biblioteca municipal” és el que ha comentat la regidora de Biblioteca, Araceli Munera.

 

Aquest lliurament de premis, que se celebra per segon any consecutiu, forma part de la programació que ha preparat la Regidoria de Biblioteca per a commemorar el Dia Internacional del Llibre.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 23 abril 2021 09:27