Massamagrell recupera les activitats físiques de manera presencial

Dilluns, 03 Mai 2021 16:26 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 274 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha représ les classes presencials de les activitats físiques infantils i adultes impartides a les aules del poliesportiu municipal i que havien quedat paralitzades mesos arrere a causa de l'augment de contagis de coronavirus.

 

Com a alternativa davant aquesta paralització, el consistori va decidir que algunes d'aquestes activitats passaren a retransmetre's via en línia a través de la pàgina de Facebook Viu Massama, i així s'ha estat fent fins fa unes setmanes.

 

Ara, el consistori, després d'una licitació per a dos anys ha adjudicat dos nous contractes a una nova empresa, que permeten des de hui, 3 de maig, tornar a posar en marxa aquestes activitats en els seus horaris habituals, amb l'assistència de tots els grups i complint amb totes les mesures de seguretat.

 

El primer dels contractes permetrà realitzar aquestes classes entre els mesos de maig a juny i els mesos d'octubre a desembre. Deixant juliol, agost i setembre, com a mesos de vacances, com és habitual.

 

“El contracte adjudicat per a les Activitats Físiques Infantils ascendeix a 11.860,50 euros, i el contracte per a les Activitats Físiques Adultes a 24.318,85 euros, entre tots dos un import total de 36.179.35 euros per a enguany, que permetran a totes les persones inscrites continuar amb les classes presencials fins a finals de 2021”, ha explicat l'alcalde de Massamagrell i regidor d'Esports, Paco Gómez.

 

Les Activitats Físiques Infantils (AFI) que s'ofereixen són gimnàstica rítmica, aeròbic (funky i hip hop), blegue infantil, multiesport, defensa personal i ball urbà. D'altra banda, les Activitats Físiques Adultes (AFA) són aeròbic, aerogym, manteniment, blegue, pilates, aerocumbia, ioga, ioga adaptat i balls de saló.

 

Segons informa l'alcalde, “després de la jubilació de la professora de ioga després de 32 anys, a partir d'ara serà també l'empresa adjudicatària qui assumisca aquesta activitat.”

 

Relacionat amb això, l'activitat de multiesport que s'ofereix en els col·legis del municipi com a activitat extraescolar, també ha quedat represa en el dia de hui.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dilluns, 03 Mai 2021 16:27