Massamagrell formarà part dels Punts Labora Mòbils

Dijous, 13 Mai 2021 17:56 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 108 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Massamagrell, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, s’ha adherit al conveni de col·laboració entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i LABORA per al desenvolupament i posada en marxa de dos punts ‘Espai Labora’ mòbils en la Comunitat Valenciana.

 

La nova iniciativa es posa en marxa amb el propòsit de portar presencialment el Servei Valencià d’Ocupació i Formació a aquelles localitats en les quals no existeix una oficina Espai Labora.

 

El servei consistirà en el fet que dos autobusos especialment adaptats, es traslladaran fins a les diferents localitats adherides durant alguns dies del mes, així tota la ciutadania podrà accedir fàcilment a l’Espai Labora per a millorar els seus coneixements i eines en matèria d’ocupabilitat.

 

“L’Espai Labora més pròxim a Massamagrell és el situat a Meliana, i encara que hi ha una bona combinació de Metre per a arribar fins allí, aquest servei permetrà als nostres veïns i veïnes evitar els desplaçaments i estalviar temps. Intentem, en la mesura que siga possible, facilitar els tràmits als nostres veïns i veïnes, sobretot en un tema com el de l’ocupació”, explica l’alcalde de Massamagrell i regidor d’Ocupació, Paco Gómez.

 

Aquests dos punts mòbils visitaran les localitats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana i també diferents campus universitaris.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell