Més de 3.500 persones passen en l'últimes dues setmanes pel One Wall de Massamagrell per a ser vacunades

Dilluns, 07 Juny 2021 16:31 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 47 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En les últimes dues setmanes més de 3.500 persones de Massamagrell i La Pobla de Farnals han passat pel One Wall de Massamagrell per a administrar-se la vacuna de la Covid-19, i s'espera que aquesta setmana acudisquen altres 2.500 persones més.

 

El ritme de vacunació a la Comunitat Valenciana està sent molt bo, i pràcticament la totalitat de la ciutadania de Massamagrell i La Pobla de Farnals d'entre els 50 i 60 anys ja ha rebut la seua primera dosi en aquestes dues últimes setmanes. Aquesta setmana finalitzarà amb la vacunació de majors de 50 anys, i ja s'ha començat a citar per a vacunar a persones menors de 50 anys.

 

Fa mesos que Massamagrell va oferir a la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana aquestes instal·lacions esportives per a realitzar la vacunació massiva de la ciutadania d'aquesta zona bàsica de salut per a evitar els seus desplaçaments fins a la capital.

 

“Obrim les portes d'aquest pavelló al principi de la vacunació de les persones més majors i el personal del sector educatiu, i hui dia són milers les persones que han passat per ací. Vam tindre una aturada d'unes setmanes per la baixa quantitat de dosi que arribaven a la Comunitat Valenciana, però després de rebre-les es va reprendre l'activitat en les nostres instal·lacions fa ja tres setmanes i esperem que el ritme continue així de bé”, ha comentat l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

“Agraïm la labor i l'esforç que està realitzant tot l'equip sanitari i també la disposició de la nostra brigada municipal que s'encarrega del muntatge i desmuntatge cada setmana, i del cos de protecció civil per l'ajuda en el control d'accés de les instal·lacions”, ha afegit Nina Sepúlveda, regidora de Sanitat.

 

Al mateix temps que els grups de menor edat reben la primera dosi de la vacuna, es continua subministrant la segona dosi a les persones de més edat. Des del consistori comuniquen que les persones majors de 40 anys estan rebent aquests dies les cites per a la seua vacunació, i que aquelles persones majors de 50 anys que no hagen sigut citades encara poden posar-se en contacte amb el Centre de Salut per a comunicar-lo.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 07 Juny 2021 16:31