Els veïns de Meliana i voltants ja tenen en la biblioteca municipal el llibre de relats “Mírame a los ojos”

Dimecres, 31 Gener 2018 09:36 Escrit per  Publicat en Meliana-VAL Vist 240 vegades
Luz Ros y Pere Cano Luz Ros y Pere Cano

El passat 29 de gener, el Regidor de Cultura, Pere Cano, i la responsable de la biblioteca de Meliana, Pilar Bueno, van rebre un exemplar de l'obra de mans de Luz Ros, autora del relat publicat en el llibre: “Somia Sent Viu”.

L'obra està composta pels 40 relats premiats del concurs literari “Mira'm als ulls”, atorgat per la Soci (la Caixa), d'entre més de 1800 participants, en categoria infantil, juvenil, adults i majors, sota el lema “Què mou la teua vida”.

Es tracta d'un llibre replet de febleses i fortaleses, somnis i realitats, motivacions i valors que omplen i donen sentit a la vida.

Luz Ros comença la seua marxa literària amb aquest premi, diversos llibres per publicar i els articles del seu blog de motivació i creixement personal: www.mariposaazuldeluz.com .

“Per a mi,  llegir és part fonamental en la vida i la nostra biblioteca, la millor font per fer-ho. La donació del llibre és un acte simbolic en agraïment a la nostra biblioteca i la involucració de Meliana per fomentar la lectura”.

Dedicat per una de les seues autores, el llibre ja està disponible per a totes les persones interessades a llegir-ho.

 

Informa Nou Horta. Meliana

Modificat el Dimecres, 31 Gener 2018 09:40

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.