Luz Ros, de Meliana: Una nova escriptora que descobrir

Dijous, 19 Desembre 2019 10:47 Escrit per  Publicat en Meliana-VAL Vist 400 vegades
Valora la notícia
(1 Voto)

Luz Ros publica la seua primera novel·la “La historia de una criatura de la lluvia” amb Planeta, i ens sorprèn amb la imparable força del missatge motivador, directe i enriquidor.

 

Luz Ros, a través de la web www.luzros.es, defineix el que escriu com a Escriptura Positiva. “Ací només trobaràs positivitat, motivació i força perquè és el que sent i el que et vull transmetre”, expressa l'autora.

 

Dos llibres publicats, un premi literari, dos blogs, aparicions en mitjans de comunicació, xarxes socials, ressenyes i opinions configuren la seua trajectòria.

 

El brusc gir que va donar la seua vida per la defunció sobtada del seu marit la condueix a un procés autodidacta de desenvolupament personal, plasmat en el blog de motivació mariposaazuldeluz.com.

 

Amb la finalitat d'ajudar més persones a aconseguir major benestar i autoconeixement, es decideix a compartir amb el món allò que a ella mateixa ja li havia servit, i molt, per a complir els seus somnis en el llibre “Mariposa azul”, un poderós mètode de creixement personal per a desenvolupar el propi potencial, aconseguir metes i objectius i aconseguir major felicitat.

 

Prova d'això és la publicació de la seua primera novel·la pel segell digital Click Edicions, de Grupo Planeta (editorial de prestigi amb influència a tot el món), i que consolida la seua trajectòria com a escriptora.

 

Segons indica la pròpia editorial, “La història d'una criatura de la pluja” és una novel·la tendra, senzilla, agradable, pròxima i profunda.

 

Sobre per què llegir «La història d'una criatura de la pluja», Click Edicions assenyala:

- Una història i uns personatges amb els quals és fàcil empatitzar, per la qual cosa la lectura serà agradable i fluida.

- Per a tots aquells que s'han sentit perduts alguna vegada i han tingut la sensació que tot s'esfondra al seu voltant.

- Una lectura amena, senzilla i pròxima que et manté atent a cada capítol.

 

El que diuen els lectors:

“Una prosa molt elegant”. Vicent S.

“Em va enganxar i em va tenir intrigada fins al final”. Stela A.

“Una tremenda cridada als sentiments i els desitjos que mouen a cada persona”. María P.

“Una meravellosa història de sentiments, emocions que t'embolica en una aura de misteri fins al final”. Mª Carmen M.

“Una història refrescant, enginyosa i amb expectació contínua”. Mº Carmen R.

 

El Nadal és una bona època per a deixar-se embolicar per la màgia d'una novel·la bonica, fantàstica i pròxima alhora, com “La història d'una criatura de la pluja”, disponible en format e-book en totes les plataformes digitals.

 

I per a aqueixos propòsits d'Any Nou que tots ens fem en aquestes dates quines millor que inspirar-se amb el llibre de desenvolupament personal “Mariposa azul” (disponible en Amazon) per a enfocar-se a aconseguir les nostres metes i objectius vertaders.

 

Encara que tot l'any podem influenciar-nos de l'Escriptura Positiva de Luz Ros i tot el que continue creant, perquè sembla que aquesta escriptora novella no pensa parar…

Modificat el Dijous, 19 Desembre 2019 10:50