L'Ajuntament de Meliana convoca el seu I Concurs de microrelats #Nollastories

Dimecres, 22 Gener 2020 08:57 Escrit per  Publicat en Meliana-VAL Vist 365 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Mosaic Nolla. un patrimoni a conservar (Nolla's mosaics. A heritage to preserve) és un projecte del Centre d'Investigació i Difusió de la ceràmica Nolla valorat i cofinançat pel Consell d'Europa i on col·laboren l'Ajuntament de Meliana i ARAE Patrimoni i Restauració.

 

El concurs Nollastories forma part d'una sèrie d'activitats vinculades als treballs de recuperació del Palauet Nolla i la figura dels mosaiquers. Es tracta d'una activitat lligada a la figura del literat Vicente Blasco Ibáñez, relacionat amb el mosaic Nolla i personalitat internacional que va treballar entre Espanya i França.

 

L'objectiu és fomentar la participació dels joves en les activitats culturals, històriques i socials a través de l'ús dels mitjans de comunicació actuals. Participaran contribucions des de qualsevol part del món a través de les xarxes socials, especialment per Twitter, per la qual cosa es limita l'extensió del relat a no més de 280 caràcters, i versa sobre la temàtica Nolla, Palauet o mosaic

 

Des de l'organització assenyalen que hi haurà un primer premi de 150€ així com dos segons premis consistent en sengles sopars per a dues persones en un restaurant de Meliana.

 

Bases completes del concurs en www.meliana.es.

 

 

Informa Nou Horta. Meliana

Modificat el Dimecres, 22 Gener 2020 08:59