Meliana ha posat en marxa una plataforma del comerç local

Dijous, 29 Octubre 2020 09:43 Escrit per  Publicat en Meliana-VAL Vist 254 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El 18 de setembre, l’Ajuntament de Meliana presentava COMMEL, la nova plataforma comercial de Meliana dins dels actes de la 21 edició de FIMEL, la fira agrícola i comercial, amb la finalitat de dinamitzar el comerç local i de proximitat del municipi i reforçar la població com a referent comercial de la zona. Un mes després, s’inicia la segona fase d’implantació.


Com destaca la regidora de Foment Econòmic, Amparo Martí: “la situació extraordinària que estem vivint amb la crisi sanitària ens ha fet replantejar-nos moltes coses i ha accelerat alguns processos, com ara la presència del comerç local en les plataformes digitals i en les xarxes, com una finestra més de les diferents activitats cap a la ciutadania i la clientela potencial”. Aquest és el pas que ha fet ara l’Ajuntament de Meliana conjuntament amb el sector comercial del poble. Es tracta de donar facilitats d’accés a la informació, reforçar la presència comercial i obrir nous canals de comunicació. La plataforma es pot trobar en l’enllaç www.commel.es


La responsable explica: “es tracta d’una plataforma molt intuïtiva, amb una imatge molt cuidada, amb informació molt útil dels diferents comerços adherits per a facilitar tot tipus d’informació i el contacte directe amb ells. Preveu la realització de promocions que el client potencial pot trobar de seguida i, a més, funciona com a espai informatiu municipal de tot allò relacionat amb el comerç per mitjà del canal de notícies”.


En la primera fase d’implantació, s’hi han adherit ja 50 comerços i serveis, i ara s’iniciarà una segona amb la incorporació a l’Agència de Foment Econòmic d’una agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL), que reforçarà la tasca iniciada per l’empresa adjudicatària del projecte, Creaziona. A més de l’AODL, l’Ajuntament destinarà a la creació i la implantació de la plataforma uns 16.000 €.


Finalment, Martí conclou: “la intenció és que d’ací a final d’any hi haja com més comerços i serveis adherits millor i que la plataforma servisca com un aparador potent per a la campanya comercial de Nadal”. Una campanya que tindrà altres actuacions i activitats que s’estan treballant de manera conjunta amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Meliana (MAC).

 

Informa Nou Horta. Meliana