L’alumnat del CEIP Blasco Ibáñez presenten a l’Ajuntament de Museros la seua campanya sobre reciclatge

Dijous, 19 abril 2018 12:15 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 555 vegades

Els alumnes i les alumnes de 6é C del CEIP Blasco Ibáñez i el seu mestre, Pablo Montaner Brotons, visitaren l’Ajuntament per a exposar el seu projecte per a fer, del Museros, un municipi més conscienciat i sostenible. Ahir, 18 d’abril, es va presentar al Saló de plens la campanya “MUSERRROS,  un poble que redueix, recicla i reutilitza.” A l’encontre acudiren l’alcaldessa, els regidors de Participació, Medi Ambient i Joventut, el representant de l’Ajuntament a l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus i el gerent d’aquesta. 

Els membres de la corporació i l’EMTRE van felicitar el disseny del treball, que consta d’un diagnòstic sobre el poble, explica la necessitat de cuidar l’entorn i com fer-ho, i interpel·la la bona voluntat del govern i del veïnat per col·laborar. Així mateix, se’ls va fer entrega d’un diploma per ser exemple de ciutadania compromesa i participativa. A més, la Regidoria de Medi Ambient es va comprometre a estudiar totes les propostes presentades per l’alumnat, i donar-los personalment respostes referents a les mesures que ja s’han implementat al poble i les que es podrien impulsar.

Aquest encontre encapçala l’inici de la campanya cívica prevista pel consistori que, en coordinació amb diverses àrees, programarà al llarg dels pròxims mesos diverses accions i promocions. D’entrada, els dies 23, 24 i 25 d’abril, s’instal·larà l’Ecoparc mòbil a la plaça del Poeta Llorente, i l’alumnat de 6é C, com a bons ambaixadors i bones ambaixadores de la causa, ajudaran els visitants a reciclar degudament i els felicitaran per participar; també, pròximament, faran una xarrada a la Casa de Cultura dirigida a tots els públics, per continuar aprofundint en la matèria des d’una perspectiva molt didàctica i propositiva.

L’Ajuntament de Museros celebra la iniciativa i la generositat d’aquest grup, i convida el conjunt de la població a sumar-se a aquest propòsit per fer del món un lloc millor, la casa de totes i de tots.

 

Informa Nou Horta. Museros

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.