Adriàn de Museros completa les semifinals de l'Individual de Frontó

Dimarts, 23 Octubre 2018 10:42 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 347 vegades

El Campionat Autonòmic de Frontó Individual, en la seua màxima categoria, ja conèix quins seran els enfrontaments de les semifinals.

El passat cap de setmana es jugaven les partides de la última jornada de la fase regular amb les que quedavan ja clares les posicions de cada jugador en la classificació final.

En Castelló de La Plana, Alejandro guanyava còmodament a Vicent de Moncofa pel resultat de 18 a 41. Les altres dues partides de lligueta es disputaven diumenge pel matí a Cheste. En primer lloc, Adrián de Museros també guanyava molt fàcil al jove Àlex de Vinalesa, pel resultat de 41 a 16. Acte seguit, era el torn d’Enrique de Museros i Pasqual de La Pobla, que guanyava el del Camp de Túria per 41 a 25. Adrián de Quart, Pasqual de La Pobla i Alejandro de Paterna ja el tenien fet, ja eren semifinalistes abans d’aquesta jornada, només faltava per conèixer qui els acompanyava en este nova ronda, i la cosa estava entre Adrián de Museros i Àlex de Vinalesa. La partida entre ells fou molt clara i serà el de l’Horta Nord qui complete el quadre de semifinals.

En quant als encreuaments, Pasqual de La Pobla, que és el líder del grup A creuarà contra Adriàn de Museros, segon del grup B. D’altra banda, Adriàn de Quart, líder del grup B, creuarà contra Alejandro de Paterna, segon del grup A. Esta nova fase es disputarà els dies 3 i 10 de novembre al tradicional sistema d’anada i tornada, disputant-se la primera partida en casa dels que han estat segons de cada grup, es dir, les dos al frontón Barón de Cheste.

 

Informa Nou Horta. Museros

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.