Exposició fotogràfica "12 mirades Humus" a Museros

Dilluns, 18 Febrer 2019 12:24 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 269 vegades

L'alcaldessa Cristina Civera, el regidor d'agricultura Francesc Alcaina i la resta de regidors de l'equip de govern han inaugurat l'exposició fotogràfica “12 mirades HUMUS”, un homenatge a les persones que treballen els horts socials i ecològics de Museros.

 

El passat mes de juny finalment es pogueren inaugurar les 36 parcel.les que l'ajuntament de Museros a posat a disposició dels veïns i de les veïnes.

 

Gràcies a la subvenció de la Diputació de València per import de 36.000 €, s'han dotat 2440 m2 a la partida del casal del terme de Museros.

 

La terra sempre ha sigut el tresor més valuós de la nostra gent. Compartir-la, donar accés a aquesta a les persones, és un símbol de confiança, d’amistat i d’integració als nostres valors més ancestrals.

 

La sensació de consumir aliments de la pròpia collita, la preocupació i l’enteniment de l’aigua, de l’aire i dels olors del territori… Tot junt fa que les persones entenguen el nostre passat. I, a més, obri les portes a un futur en el qual la sobirania alimentària i el respecte pel medi ambient seran, de segur, un valor suprem.

 

Els horts socials i ecològics de Museros són un gran orgull per a l’Ajuntament. Les persones que hi han accedit són els pioners d’aquest viatge, d’aquest canvi de rumb que, amb la fe i la tenacitat del llaurador, recorrerem per tal de deixar als nostres descendents un món millor que el que nosaltres habitem.

 

L’exposició és un homenatge merescut a aquestes persones, i un pas més en la difusió i posada en valor d’aquest important patrimoni muserenc.

 

 

Informa Nou Horta. Musseros

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.